• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Z dróg PRL-u wrocek

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
13.686 57 0
Liaz bez dopieszczenia to poprostu model Igry.Natomiast Kraz z poprzedniej prezentacji bardzo ładny.(y)

pastka

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Pewnie że ma potencjał (y) Szkoda że ktoś w fabryce tak chamsko wcisnął szybkę bez zastanowienia że popękała :/
Ale czemu już koniec z kolekcjonowaniem Prlu??

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.684 392 20
Liaz bardzo ciekawy. Tak jak koledzy napisali, trochę dodatków i będzie genialny model.

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Tego Liaza posiadam u siebie w kolekcji model dość fajny ale jak pisali koledzy trochę podrasować go i będzie jeszcze lepszy ;).

OP
OP
wrocek

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Pewnie że ma potencjał (y) Szkoda że ktoś w fabryce tak chamsko wcisnął szybkę bez zastanowienia że popękała :/
Szybka jest cała - może tak odbiły się paluchy w fleszu?!

Ale czemu już koniec z kolekcjonowaniem Prlu??
Pisałem,że koniec na chwile obecną bo na dzisiaj nie mam nic nowego do zaprezentowania.Jeżli chodzi o przyszłośc to zamierzam zdobywać coś do kolekcji "PRL":)

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Szyba ma taką dziwną teksturę, kiedyś mialem kilka Liazów i z fleszem podobne ślady na szybie były, wydaje mi się, że to wina kiepskiego plastiku.
Model kolorystycznie bardzo mi się podoba, dopieścić go i będzie miodzio. (y)

OP
OP
wrocek

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Witam po dłuuugiej przerwie.
Dzisiaj dotarł do mnie ten piękny model:
20170112_144710_1484229660489[2].jpg

20170112_144826_1484229661109[1].jpg

I jeszcze jako zestaw:
20170112_145209_1484229660990[1].jpg

Muszę przyznać,że chłopaki odwalili kawał świetnej roboty!!

jestrabh

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
2.956 40 1
Jelcz z ładunkiem super się prezentuje(y) O samym Jelonku od chłopaków to już sporo dobrego zostało powiedziane, więc wystarczy to tylko kolejny raz potwierdzić, że pomysł i wykonanie są SUPER(y) Tobie gratuluję posiadania takiego modelu.
Osobiście to cieszy mnie , że po kilku latach Twój wątek znowu zaczyna żyć:) Nota bene dziś go dopiero odkryłem:eek: i zobaczyłem od dechy do dechy. Nie da się ukryć, że większość pokazanych przez Ciebie modeli wymagało wkładu pracy nad ich wyglądem;) Ciekaw jestem takiej prezentacji tych modeli w tej samej kolejności dziś /o ile jeszcze je posiadasz/, aby zobaczyć co się zmieniło od 2013 roku:D

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Te Jelcze ostatnio wyrastają jak grzyby po deszczu. Gratuluję fajnego nabytku. To wina zdjęć, czy rzeczywiście jest taki błyszczący?

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.684 392 20
Z tego co widzę to świetny jest ten Jelcz. Bardzo dobre wykonanie. Na Twoim nie widać błędów w powłoce lakierniczej. Świetny model.