Dzieki. Slavi, cos pomyslimy, zobacze co mam na stanie do uplynnienia.
Dzis czesc kolekcji GRACE. Te modele sa tylko wytworem fantazji, aczkolwiek kiedys egzystowal taki jeden jedyny zestaw, ale na poczatku lat 90ych, i byl to Mercedes. Ten Model zrobilem równiez, wstawie nastepnym razem, z orginalna fotka ( jak znajde
)
Byl pomysl, zeby wszystkie nasze konie mialy tez LOGO na kabinie.
Ale niestety, pomysl upadl, zarówno DAF jak i Volvo maja za duzo zalaman na kabinie ( wytloczka tylniej szyby ) i poprostu naklejki pekaja i wyglada to po pól roku wrecz obrzydliwie. Przyjelo sie tylko na Reniach, bo sa plaskie.
Mam tez DAFa z Logo na Kabinie, ale z inna reklama. Bedzie tez prezentowany ( dokladniej ).
Za podklad posluzyla mi czesc toru wyscigowego mojego syna ( dzieki mlody za wypozyczenie
), na jakas dioramke nie mam za bardzo czasu
Podniesione beczki zawsze wygladaja zajefajnie, zwlaszcza w realu.
Niestety, na zdjeciach widac, ze mimo zabawy w malowanie, itd. nie ma dbalosci o szczególy. Prawda jest taka, ze niestety te modele robilem jako reklamówki, do witryny, i dopiero tutaj zobaczylem ile jeszcze mozna wyciagnac szczególów.
Np. skrzynak jest zielona, choc w orginale czarna, kliny powinne byc zólte, itd. Jak znajde chwile czasu, obiecuje ze dopiescic
To na tyle dzis, orginal nastepnym razem.