• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Impreza X Festiwal KOLEJ W MINIATURZE - Sosnowiec 14-15 marca 2026

hobbysta43

Znany użytkownik
OKMK Piętrusek
Reakcje
53 0 0
Koledzy z Oświęcimskiego Klubu Modelarzy Kolejowych "Piętrusek" dziękują Organizatorom za zaproszenie na tak miłą i ciekawą imprezę. X Festiwal - Kolej w Miniaturze upłynął nam na ciekawych rozmowach i możliwości spotkania nowych koleżanek i kolegów. Cała impreza to ogromne przedsięwzięcie, które kosztowało wiele pracy. Dlatego teraz życzymy kolegom z SMK Katowice odpoczynku, zdrowia i sił do realizacji kolejnych ciekawych wydarzeń modelarskich. Wszystkim uczestnikom tej udanej imprezy dziękujemy i życzymy zdrowia i nowych pomysłów przy budowaniu makiet kolejowych.

Michał22

Użytkownik
NAMR
Reakcje
23 10 0
Ja też chciałem podziękować w imieniu swoim jak w syna za udział w Imprezie, Szymon pierwszy raz miał okazje pojeździć
po makiecie modułowej swoim Gagarionem był bardzo zadowolony i chce dalej brać udział w zabawie :)
Czekamy na następny festiwal.

Michał22

Użytkownik
NAMR
Reakcje
23 10 0
Czy ostrożny to nie wiem miał pewne zdarzenia na zakończnie imprezy :)
bardziej bałęm się o wagony, które wiózł i reszte aby nie było wypadku :(

Reakcje
36 2 0
Byłem i ja . Wielkie brawa dla organizatorów za 2T. Tak powinny wyglądać imprezy otwarte dla publiczności . Masa składów, duża częstotliwość kursowania pociągów. Radość dzieci bezcenna , tych starszych tez . Wielkie brawa i wielki szacun .

OP
OP
Brejlovec

Brejlovec

Moderator Działu Imprezy
Zespół forum
Donator forum
BGM
SMK Katowice
Reakcje
1.119 21 0
OP
OP
Brejlovec

Brejlovec

Moderator Działu Imprezy
Zespół forum
Donator forum
BGM
SMK Katowice
Reakcje
1.119 21 0
A można jaśniej? Za co te brawa? Żeby była jasność, nie twierdzę, że brawa się nie należą, choć w tym roku nie byłem, więc swojej opinii o imprezie nie mam. Chciałbym tylko wiedzieć, o co chodzi z tym 2T.
2T to szlak dwutorowy. Taka pętla (tort) była w tym roku.