• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Wystawa Szczecin

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.708 387 20
Miejscówka bardzo fajna, a i gablotki bezpieczne. Szkoda, że tym razem mi się nie udało znaleźć czasu, może za rok...;)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.136 108 2
Mam prośbę o przybliżenie Szczecina do Warszawy...tak o jakieś 400km
Warszawa nie jest pępkiem świata, ale Wy tam tego nie wiecie.:ROFL::D:p[DOUBLEPOST=1372087796,1372087249][/DOUBLEPOST]
Dlatego ja znowu wyskakuje z pomysłem żeby wystawy organizować jak mundial. Każdego roku w innym mieście ;)
Powiem tak , jak znam życie to nic z tego nie wyjdzie, a imprezy tego typu robią się coraz bardziej lokalne niestety.
Młody do Szczecina zapowiedziało się pół roku temu około 20 osób a w sumie na finale było nas 8, jeżeli ktoś sobie nie umie zaplanować pół roku wcześniej wyjazdu na dwa dni to znaczy że, nie chce być na wystawie. Problem odległości też nie jest dla mnie argumentem, jak jadę do Zakopanego to też mam kawał do przejechania, 400-600km dla mnie osobiście nie jest barierę nie do pokonania. Dla niektórych jak widać to jest problem nie do rozwiązania w 21 wieku.
Nie mam żalu , żebyście mnie źle nie zrozumieli, studzę tylko Młodego bo żeby przygotować wystawę na przyzwoitym poziomie trzeba mieć trochę czasu, fajne miejsce i grono znajomych i przychylnych osób do pomocy.
Mam nadzieję że, ktoś w innym mieście zrobi taką wystawę a jeżeli da znać odpowiednio wcześniej, to na pewno się zjawie.
Moim zdaniem warto robić takie wystawy, uśmiech na twarzach zwiedzających i miłe słowa motywują do działania.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.436 47 0
Warszawa jest za mało zorganizowana żeby coś takiego powstało.Wystarczy popatrzeć ilu jest użytkowników z Warszawy gdy pada "głupia" propozycja wypicia wspólnego piwa.Nie wierze w to że taką wystawe uda się tu komuś ze światka samochodowego zorganizować.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.136 108 2
Warszawa jest za mało zorganizowana żeby coś takiego powstało.Wystarczy popatrzeć ilu jest użytkowników z Warszawy gdy pada "głupia" propozycja wypicia wspólnego piwa.Nie wierze w to że taką wystawe uda się tu komuś ze światka samochodowego zorganizować.
To niestety jest norma, na szczęście ekipa samochodowa ze Szczecina dopisała i było a nawet jest co oglądać.[DOUBLEPOST=1372094788][/DOUBLEPOST]
P1410418.JPG
P1410422.JPG

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Po ostatniej porcji zdjęć stwierdzam , że modele to my mamy ale prezencji za grosz :LOL:.
Ale można zrobić konkurs i dorobić nam chmurki co mówimy :ROFL:

Czy już wiadomo jak wypadła frekfencja ?

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.136 108 2
Po ostatniej porcji zdjęć stwierdzam , że modele to my mamy ale prezencji za grosz :LOL:.
Ale można zrobić konkurs i dorobić nam chmurki co mówimy :ROFL:

Czy już wiadomo jak wypadła frekfencja ?
Jutro rano z Luc-iem jadę do muzeum to się dowiem ale na pewno ponad przeciętna, a dziś podobno maks. zwiedzających bo wtorki muzeum darmowe.;)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Archiwum 2
Archiwum 23
Archiwum 64
Archiwum 147
Archiwum 6