• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Wystawa Szczecin

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.734 109 2
Witam z przyczyn technicznych Wystawa Modeli Samochodów w skali 1/87 w Szczecinie odbędzie się 22-23 Czerwca.

Termin z pierwszego postu nieaktualny.

Termin ostateczny i 100% to 22-23 Czerwca 2013
Szczecin Muzeum Techniki.

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Ta informacja dla mnie jest rewelacyjna.
Wcześniejszy termin kolidował mi z robotą,a w tym przypadku pozostaną pod uwagą tylko fundusze:ROFL:

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.734 109 2
Dziś pokażę fotki naszych gablot na dioramy , będzie dość nietypowo bo do ekspozycji posłużą stare tramwaje techniczne.;)
P2120056.JPG
P2120058.JPG
P2120059.JPG
P2120062.JPG

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Ja bym się pisał na dwie gabloty zamykane, jak już coś....w jednej FERCAMY a w drugiej JELONY. Ile tam tego macie panie?

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.734 109 2
Ja bym się pisał na dwie gabloty zamykane, jak już coś....w jednej FERCAMY a w drugiej JELONY. Ile tam tego macie panie?
Wystarczy dla każdego.
Fajnie by było jakby w tym temacie każdy z was chętnych na przyjazd z modelami napisał ile by chciał miejsca a ja jakoś to ogarnę i dostosuję.
Na ta chwilę pewnych gablot jest 15 sztuk, ale jest szansa że będzie więcej.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.734 109 2
Dziś w muzeum robiliśmy małą sesję zdjęciową , jak plakat będzie gotowy liczę że za około 2 tygodnie może szybciej, zaprezentuję go na forum.;)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Archiwum 2
Archiwum 23
Archiwum 64
Archiwum 147
Archiwum 6