Re: Wystawa makiet-Nowohuckie Centrum Kultury, Kraków 27-29.
Witam. Chciałbym podziękować wszystkim z KKMK za wspaniałą imprezę w której miałem przyjemność uczestniczyć w praktyce - przyjechałem z własnym taborem. Organizacja i przygotowanie imprezy naprawdę na wysokim poziomie, wszystko według jasnych zasad, takich samych dla wszystkich uczestników. Bardzo sympatyczna atmosfera i otwartość na nowe osoby, modelarzy spoza grona KKMK, a przede wszystkim spokój i brak nerwowości, jeśli coś się komuś pomyliło - to podstawa fajnej imprezy, na którą chce się przyjechać znowu za rok.
Szczególnie dziękuję:Grzegorzowi za wyczerpujące informacje, Saperowi za wspólne manewry
Tomkowi Małkowskiemu za różne fachowe porady techniczne, cierpliwość oraz awaryjną wymianę zgarniacza i sprzęgu w moim ST43, Markowi Klimczykowi za podpowiedzi na temat budowy modułów stacyjnych, Melchiorowi za rozmowy i pomoc. Wszystkim za cierpliwe odpowiadanie na różne moje pytania i za okazaną życzliwość i pomoc.
Do zobaczenia w Krakowie na następnej Waszej imprezie, na którą z pewnością znowu przyjadę, choć muszę przejechać bagatela, ponad 600 km.
Pozdrowienia, Piotr Salecki