Jako jeden z czterech organizatorów chciałbym podziękować Wam za udział w imprezie. Zwłaszcza gościom z Łodzi, Piły, Śląska,Zagłębia, Wierzchowska no i Krakusom

Starałem się Wam jako uczestnikom dogodzić jak tylko mogłem zbierając doświadczenia z poprzednich wystaw.
1. Uważam, że zrobienie dobrego rozkładu i uzupełnienie go kilkoma ponadplanowymi to było to. Ludzie widzieli pociągi, a my mogliśmy jeździć według rozkładu. Super, że wszystko odbywało się jak na prawdziwej kolei.
2. Mam nadzieję, że hostel dla Pulmana, Andrzeja i Krzyśka był miły i dobrze się odpoczywało.
3. Mieliście z mojej strony zapewniony czajnik klubowy, kawę, herbatę,mleko - mam nadzieję, że korzystaliście i smakowało
4. Jako koordynator rozkładu zdarzało mi się podnosić głos gdy wysyłane były złe pociągi

Jeżeli ktoś poczuł się wtedy urażony to przepraszam, robiłem to z troski o rozkład jazdy (jedna pomyłka mogła zepsuć wszystko ).
5. Jak ktoś ma wnioski na przyszłość proszę pisać. Porównując wystawę do zeszłorocznej oceniam ją bardzo bardzo pozytywnie(w zasadzie poza kilkoma problemami z zapominalskimi maszynistami lub ciągłym krytykanckimi uwagami jednej osoby wszystko było ok) . Nie będę skromny, ale uważam, że dałem z siebie wszystko i organizacja w moim, jak i Sapera, Jacka i Tomka Kołodziejskiego przypadku była przeprowadzona wzorcowo! Mam nadzieję, że za rok uda się zrobić podobną, albo jeszcze lepszą!
6. Medyk: co do kopek masz rację, są za gęste, sam to widzę od kilku miesięcy, ale nie na wszystko był czas. Druga sprawa, że moduły posterunku jeszcze się upiększają. Będzie zmieniany trapez na nowy z kilkoma budynkami, składem węgla. W Poznaniu będzie na co patrzeć! Robię ją dwa lata i końca nie widać, ale cieszę się, że Ci się podoba makieta, miło to usłyszeć z Twoich ust! (wczoraj cały dzień urzędowałem na szufladzie w Tychach, pomagałem Ci robić sprzęgi w SU46 itp., mam nadzieję, że już wiesz kim jestem

)
Jak się robi kopki? Kupujesz trawę polaka 6mm w odp. kolorze, robisz z niej kształt kopek, dwa lub trzy razy co kilkanaście minut obficie psikasz lakierem do włosów. Jak wyschnie wikolem od spodu i na trawę.
Co do modułów klubowych to masz rację, są jeszcze nieskończone, głównie tylko trawa i tyle.
Mamy je od roku, ta impreza pomogła zebrać nam fundusze na dalszy rozwój modułów (w sensie wykończenia) i działalność KKMK.