• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Modele Wystawa makiet i modeli kolejowych w Krakowie 2-4.XII.2011r.

OP
OP
Jasiek5

Jasiek5

Aktywny użytkownik
FREMO Polska
KKMK
Reakcje
92 0 0
Re: Wystawa makiet i modeli kolejowych w Krakowie 2-4.XII.20

Na zachętę dobrej zabawy przedstawiam poniżej rozkład jazdy na jedną sesję.
W czasie jednej sesji zostanie uruchomionych 86 !!! pociągów.

Załączniki

Reakcje
1 0 0

Dziś odwiedziłem Wystawę w Krakowie.Jakże miło było zobaczyć starych znajomych.Niestety mój krótki pobyt nie pozwolił na dłuższe pogawędki.Za to udało mi się uzupełnić braki w zieleninie w zaprzyjaźnionym sklepiku.Pozdrowienia dla wszystkich uczestników.
Kilka fotek na szybko:

Załączniki

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
4.835 33 0

Krakusy już chyba rozpakwoane w domu, wszystkie... :) Ja napewno :) Poniżej wrzucam parę fotek jakie mi się udało zrobić podczas dyżuru na mojej makiecie. Mam nadzieje że inni wrzucą jakieś inne fotunie z mojego kącika ;)

Załączniki

Elvis

Znany użytkownik
Reakcje
1.714 62 3

Cisza taka, że odnosi się wrażenie jakby nikogo nie było na imprezie w Krakowie. A słyszałem co nie co i aż mi żal d... ściska, że nie mogłem przyjechać. Panowie, coś by się pooglądało!

SAPER

Znany użytkownik
FREMO Polska
KKMK
H0e
Reakcje
178 0 0

Elvis napisał(a):
A słyszałem co nie co i aż mi żal d... ściska, że nie mogłem przyjechać.
Elvis napisz co słyszałeś :) Ja chętnie przeczytam. :)
Osobiście nie robiłem zdjęć, bo nie miałem czasu. Dużo pracy przy dopinaniu wszystkiego i ogarnięciu podczas wystawy.
Podczas dwóch dni odwiedziło nas około 2500 osób.
Mam tylko dwie fotki z telefonu. Wrzucę je jutro.

Podesłany link z wystawy na FB
http://www.mmkrakow.pl/blog/entry/28100 ... 3%B3w.html

michalkrk

Aktywny użytkownik
KKMK
Reakcje
95 0 0

Po raz pierwszy udało mi się być przy składaniu makiety, a potem oglądać ją od wewnętrznej strony barierek oraz z perspektywy maszynisty. Zabawa przednia.
Było mi bardzo miło poznać i porozmawiać z kolegami z forum, wymienię tylko tych, których nicki kojarzę: Jasiek5, Tomek K, pado, lukas76, cyruss.
I kilka nieco ciemnych fotek.

Załączniki

Jacula

Nowy użytkownik
Reakcje
8 0 0

Atmosfera spotkania była wyśmienita, publiczność dopisała z nawiązką. Dzięki wielkie wszystkim kolegom za kolejną możliwość wspólnej zabawy. :D

Krakowska Grup(k)a TT-Południe

SAPER

Znany użytkownik
FREMO Polska
KKMK
H0e
Reakcje
178 0 0

Moje dwie fotki z telefonu :D Tyle zdążyłem nafocić. Nasz reflektor po renowacji przyciągał ludzi jak i gobosik :)

Załączniki

Dominik

Znany użytkownik
FREMO Polska
NAMR
Reakcje
352 15 0

Saper fotkę z sali trzeba było zrobic wcześniej jak były tłumy a nie pod wieczór jak juz sie wśród zwiedzających przeluźniło :D

lukas76

Aktywny użytkownik
Reakcje
99 3 0

Ja też chcę wszystkim podziękować za wystawę- było super, dużo ludzi pytających o szczegóły no i mój debiut w H0 :). Dla mnie wystawa była udana

Marcin Kempa

Znany użytkownik
Reakcje
167 1 0

Wystawa fajna choć trochę mało miejsca przez co tłok ogromny. Tłum plus moje przeziębienie sprawiło, że zalałem się potem. Z tego co widziałem nie tylko ja:p Wielkie dzięki i pozdrowienia dla Szymka który pozwolił mi wejść w "strefę VIP-ów" po drugiej stronie swojej makiety:) Nawet rozbujał moje eNkowe modele ku uciesze widowni (ICE). Pozdrowienia ślę też w stronę Lukas-a i Pana Janka:)

Greeg

Użytkownik
Reakcje
15 0 0

Było naprawdę bardzo fajnie. Wystawa jak najbardziej udana. Piękne moduły, makiety w mniejszych skalach ( a szczególnie " mrówka " pana Łukasza ) oraz ciekawy tabor.

Artur

Bob Budowniczy
Zespół forum
Donator forum
FREMO Polska
MSMK
H0e
Reakcje
7.794 138 3

No tak wszyscy sobie dziękują ale wspomnieć o grupie Błońskiej pod Warszawskiej to nikt nie raczył :!: , w takim razie pójdę w ślady Grzegorza i walne sobie krótkiego focha :D

A tak na poważnie dzięki za zabawę. Jak zawsze było super, nogi bolały od łażenia ale o to chodziło. Na następną też się piszę i ze szmatką znowu chętnie polatam ;) Panowie jeszcze kilka imprez i pobijecie kolejny rekord składania makiety po imprezie :D

Linki to filmików i zdjęć umieszczę jak tylko one umieszczą się w sieci 8)

Pozdrawiam Serdecznie
Artur

PS.
Łukaszu będzie filmik jak Twoje Zetki kółka kręcą niczym NFS Drift ;)
Szymona eNka underconstraction też się pojawi ale na fotkach.

Momentami koło waszych "maluszków" było więcej zwiedzających niż przy Hziobro ;)

lukas76

Aktywny użytkownik
Reakcje
99 3 0

Dzięki staram się zaginać czasoprzestrzeń tymi kółkami a dzieci i tak pytały czy ten dym to ciekły hel wiec wszystko pod kontrolą (brakuje tylko karbonowo- tytanowych nano-robotów napędzanych ogniwami fotowoltanicznymi na moim torcie). Dzięki i pozdrawiam