Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Cześć,
Święta,czas wolny więc można coś pokleić.
Życzę Wam na te święta spokoju,dobra,czasu by można było zająć się modelami.
Ja zabrałem się za jednego z żuków od A&S.Z przednią szybą dosyć długo walczyłem,koniec końców udało mi się ją założyć ale spier******* ją,może przy następnym się uda bez szwanku.
Na drugim zdjęciu próba zrobienia siekierek.
Kółko wycięte z taśmy papierowej malarskiej, albo lepiej z taśmy Tamyia, tylko tu musisz skleić kilka pasków na szerokość, bo taśma Tamyia jest wąska. Jest jeszcze taki specyfik jak guma w płynie, nazywa się Maskol. Nakładasz pędzelkiem, jak wyschnie to możesz malować, a potem usuwasz taką gumowatą warstwę Maskolu. Kilka firm produkuje ten specyfik.
Dobry,
Zacząłem kolejnego zetorka,miał być półgąsienicowy ale po rozpakowaniu padło na innego. Trochę przeróbek będzie m.in. zmodyfikowany zaczep tylny, wciągarka,koła tylne 28(rozmiar taki jak w c330),tylne błotniki również z 30tki.