• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Warsztat u Rafała.

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.415 17 2
dobry wybór. Czymś to paliwo do tych traktorów trzeba dowieźć. Choć ja u Dziadka pamiętam że były takie beczki 200 litrowe, Nawet mam je zaprojektowane pod druk3D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.473 390 20
Piaskarka pierwsza klasa. Zima posypuje śniegiem, to i piaskarka się przyda. Świetna robota. (y)

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.415 17 2
W mojej okolicy pługopiaskarki były na Kamazach. Przez długie lata. Dopiero w okolicach 2010 roku Kamazy przeszły na emeryturę a zastąpiły je Many. A do ciężkich zasp była dmuchawa na Zile.

OP
OP
rafek3131

rafek3131

Znany użytkownik
Reakcje
1.702 2 0
W mojej okolicy pługopiaskarki były na Kamazach. Przez długie lata. Dopiero w okolicach 2010 roku Kamazy przeszły na emeryturę a zastąpiły je Many. A do ciężkich zasp była dmuchawa na Zile.
Stety,niestety trochę późno się urodziłem,ale pamiętam jeszcze jakieś jelcze,stary jak odśnieżały ale w większości już przeważał zagraniczny sprzęt.;)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
W robocie 27
W robocie 2
W robocie 7
W robocie 14
W robocie 33