• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam Wagony różne i PA 2

OP
OP
Bipa966

Bipa966

Aktywny użytkownik
Reakcje
482 69 32
Dzisiaj, z bocznicy wyjechał na sprzedaż HERIS . Pięknie wykonane modele, które firma odwzorowała jako
wagon osobowy PKP typ 111a z ep.IV PKP, lok. Poznań i Warszawa Grochów. Nowiutkie, ładnie zapakowane. Cena za sztukę tylko 299 zł plus oczywiście wysyłka , chyba że bierzesz 2 to pokrywam koszty transportu.
Numery modeli H 17031-1 i H 17031-2

Całkowicie nowa forma ,wagon wiernie odpowiada
polskiej konstrukcji.

Malowanie oliwkowe. Zapraszam

heris 001 1.jpg
heris 002 2.jpg

OP
OP
Bipa966

Bipa966

Aktywny użytkownik
Reakcje
482 69 32
Znalazłem woreczek z częściami (poręcze) do SM 42- jaką wystawiłem wcześniej , tak więc można skompletować a ty pokazany, jest w celu informacyjnym.
Poza tym kilka detali, części ?, jak kto woli, cena do uzgodnienia bo nie wiem za ile to pogonić.

Załączniki