Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Jak patrzę na kolej wąskotorową na Świecie to nasza faktycznie jest uboga. Nawet Twoje zdjęcia i komentarze to potwierdzają: "Zobaczyliśmy wtedy więcej czynnych parowozów wąskotorowych w jednym miejscu, niż było w całej Polsce, trochę to smutne". A to ledwie w państwie z nami graniczącym.
Tego nie napisałem, w tym czasie i w tym miejscu było tak jak stwierdziłem, siedząc na rampie z Mateuszem i Piotrkiem piliśmy wyborne wino i liczyliśmy wytrwale czynne parowozy w Polsce, oczywiście wirtualnie. To co było pięć lat później jest dla mojej wypowiedzi nieistotne. Po raz kolejny przekonuję się że nie warto nic pokazywać i pisać, bo zawsze znajdzie się grono niezadowolonych ekspertów. Cieszcie się chwilą, nie szukajcie dziur w całym.
Już nie mogę edytować , ale jeszcze kilka słów, mój serdeczny przyjaciel Pioter wiedzę i zasoby zdjęciowe ma nieporównanie większe niż moje, dziwiłem się że niewiele pokazuje, kiedyś, teraz już się nie dziwię, po co się szarpać.