• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Udział w życiu forum .

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Integracja będzie ....
moze być nawet z hostessami, ja tam żony nie biorę ze sobą..
Przecież jadę oglądać samochodziki...
Ty lepiej zacznij myśleć o tym żebyś miał komu potem kupować te samochodziki i to przed wyjazdem :D żeby się nie okazało że Ty na samochodziki* będziesz się patrzył a listonosz CI paczkę doniesie w tym czasie.
* samochodziki czytaj - HOSTESSY :LOL:

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.461 158 2
Ty lepiej zacznij myśleć o tym żebyś miał komu potem kupować te samochodziki i to przed wyjazdem :D żeby się nie okazało że Ty na samochodziki* będziesz się patrzył a listonosz CI paczkę doniesie w tym czasie.
* samochodziki czytaj - HOSTESSY :LOL:
Oczywiście kontrola musi być.... samokontrola...

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Ja tam żony tez nie biore, żeby mi marudziła? :D Na zimowy zlot ATT niech sie lepiej szykuje, tam ją przynajmniej interesuje ;) Drodzy Panstwo, sprawdzalem dzis na stronie poszty i kazdy z Was dostał awizo a nikt nei raczył sie skoczyć na poczte i odebrac :/

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.461 158 2
Ja tam żony tez nie biore, żeby mi marudziła? :D Na zimowy zlot ATT niech sie lepiej szykuje, tam ją przynajmniej interesuje ;) Drodzy Panstwo, sprawdzalem dzis na stronie poszty i kazdy z Was dostał awizo a nikt nei raczył sie skoczyć na poczte i odebrac :/
Nie ma awizo... byłem na poczcie, byłem w DHL, TNT, UPS itp