• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Ty246 zdjecia

• Inicjator wątku Dariusz
  • Data rozpoczęcia

Piotr_Gk

Użytkownik
Reakcje
123 3 0
i to byłoby tyle - chyba.

I to już chyba wszystko co miałem.

Załączniki

Hoart

Znany użytkownik
Reakcje
2.093 6 0
Kolego Piotr Gk, parowóz tej serii ma swoich fanatyków i obojętnych, ja się uważam za tego pierwszego i jestem chciwy na każde zdjęcie czy opowieść o trumanie, ale pod jednym warunkiem, że owe zdjęcie/ zdjęcia, czy opowieści są świeże, nowe, nigdzie i nigdy dotąd niepublikowane. Zdjęcia, które tu Kolega wkleił są znane- wystarczy wklepać frazę w google "Ty246" i to wszystko można tam znaleźć- tylko jaki to ma sens?
Kolego -cała para Kolegi zapału i zaangażowania poszła w atmosferę, nawet nie w gwizdek.
Jak najbardziej życzę Koledze stania się fanatykiem tej serii, skoro Kolega się tutaj włączył.

Piotr_Gk

Użytkownik
Reakcje
123 3 0
Ja wiem, że Ameryki nie odkryłem tymi zdjęciami. Jednak jak słusznie zauważyłeś te zdjecia są w necie i trzeba poświęcić czas aby je poszukać, a tak bedą wszystkie dostępne w jednym miejscu. Jako, że czas kosztuje to wklejając zdjecia forumowicze zaoszczędzą sobie poszukiwań i siedzenia przed komputerem. Oczywiście są jeszcze zdjęcia z książki o amerykańskich parowozach na PKP, jednak z uwagi na prawa autorskie nie będę ich umieszczał. Miałem gdzieś zdjecie z wypadku pod Kościerzyną, ale te jako znane nie bedę wklejał.

Piotr_Gk

Użytkownik
Reakcje
123 3 0
P.s. Jaki jest sens - kiedyś w necie było zdjęcie jeszcze z przed elektryfikacji SP42 z chyba zwężakiem i piętrusami na wiadukcie w Malborku Kałdowo i nie ściągnąłem sobie tego zdjecia a teraz szukaj wiatru w polu. W necie też kiedyś zdjecia wyparują a tak, może na takim forum jak to, zostaną zachowane.

PingwinRico

Znany użytkownik
Reakcje
4.777 28 2
Jako, że czas kosztuje to wklejając zdjecia forumowicze zaoszczędzą sobie poszukiwań i siedzenia przed komputerem.
Nie zaoszczędzą, bo Twoje wklejki nie niosą ze sobą informacji o numerze parowozu, miejscu, dacie wykonania, autorze czy źródle. Wyszukiwarka forum na to nie trafi.
To wszystko zniknie w natłoku wiadomości tak jak Twoje Kałdowo.

Hoart

Znany użytkownik
Reakcje
2.093 6 0