Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Świetna scenka Nie ukrywam że Bardzo lubię kontenery PLO z 10 Lutego w Gdyni. Kilka posiadam w skali 1/87 i jednego widziałem 1:1 ok 3 lata temu przy ulicy Chwaszczyńskiej w Gdyni , na terenie sklepu internetowego z akcesoriami kolejkowymi i dronami. Fotki niestety nie strzeliłem.
Świetna scenka Nie ukrywam że Bardzo lubię kontenery PLO z 10 Lutego w Gdyni. Kilka posiadam w skali 1/87 i jednego widziałem 1:1 ok 3 lata temu przy ulicy Chwaszczyńskiej w Gdyni , na terenie sklepu internetowego z akcesoriami kolejkowymi i dronami. Fotki niestety nie strzeliłem.
Jak jeszcze tam jest. Bo jak wiadomo strasznie się tam pozmieniało podczas budowy drogi. Kontener stał na wjeździe na teren gdzie znajduje się między innymi sklep Modelekolejowe.pl