• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Towarowe samochody ciężarowe ManMani

OP
OP
ManMania

ManMania

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Kolejny model, tym razem AWM, który zaliczył upadek z około 1,5m.Bolec do mocowania kontenera w naczepia się ułamał, stąd mamy lżejszy zestaw:

Volvo FH16 ''Henk Vlot''

VolvoFH16(1).jpg

VolvoFH16(2).jpg

VolvoFH16(3).jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.128 387 20
Świetny ten zestaw. Ciągnik wygląda bardzo fajnie, tylko dlaczego wyrwałeś zaczep z naczepy. :D Kontener też bardzo dobrze zrobiony. Podoba się ten zestaw. To AWM?

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.489 109 2
Bardzo fajne malowanie tego Volvo, a jak na upadek to i tak bardzo dobrze wygląda, mi ostatnio SK z AWM zaliczyło glebę z około 80cm i naczepa niestety tego nie wytrzymała.

OP
OP
ManMania

ManMania

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Bardzo fajne malowanie tego Volvo, a jak na upadek to i tak bardzo dobrze wygląda, mi ostatnio SK z AWM zaliczyło glebę z około 80cm i naczepa niestety tego nie wytrzymała.
W moim przypadku być może i drugi kontener by przetrwał, ale sprawca tego zdarzenia (upadku modelu) próbował nieudolnie złożyć cały model, bo się trochę rozsypał :D.

OP
OP
ManMania

ManMania

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Było wałkowane to tysiąc razy, każdy model Herpy jak i AWM'u ma swoje wady i zalety. Mnogość oznaczeń i ciekawa zabudowa spowodowała zakup tego modelu przez moją osobę.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.128 387 20
Volvo jakie jest każdy widzi. Może i herpowskie ma lepszy kształt, ale przynajmniej AWM daje dużo więcej oznaczeń, choćby tylne belki w naczepach i porządne światła z tyłu.
Ten zestaw ma swój urok. Mnogość oznaczeń dodaje mu smaczku. Podoba mi się.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Tak jak pisał Mafo :) model każdy widzi i wie jaki jest. Herpowskie delikatnie wygrywają, natomiast malowania AWM-u są świetne i w tym przypadku wygrywają z Herpą. Bardzo ciekawa konfiguracja tego volvo :)

Ostatnio modyfikowane przez moderatora:
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 28