• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Towarowe samochody ciężarowe ManMani

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.128 387 20
Ciekawe modele pokazujesz. Tego do gabarytów już gdzieś widziałem, ale bardziej podoba mi się podnośnik.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.128 387 20
Fajny zestaw pokazujesz. Przypomina mi czasy, kiedy Jelcze 316 jeździły po naszych drogach w takich konfiguracjach.

M

Maverick

Gość
Wszystkie dotychczas pokazane przez Ciebie modele mi się podobają a w szczególności zestaw gabarytowy.
Czekam na dalsze twoje prezentacje.;)

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.609 47 0
Kiedy jeszcze zbierałem Wandta to i ten Man zagościł do kolekcji.Model inny niż pozostałe Wandty, ale przez to dość ciekawy.Ten podnośnik w barwach Blach Liftu to oryginalna Herpa?

szczypior6192

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Scania jest idealna. Zgranie kolorów jest świetne i do tego ten koszyk z kolorowymi warzywami na naczepie. Volvo to stary, dobry, poczciwy model. Bardzo przyjemnie się go ogląda.

OP
OP
ManMania

ManMania

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Wracam do żywych, Volvo pokazane wyżej opuściło już moją kolekcje.Zmieniła się metoda prezentacji, jeszcze nie jest idealna co widać na pierwszym zdjęciu (ostrość uciekła na naczepę), ale zależało mi akurat na takim kadrze, metodą prób i błędów dojdę do ideału :).

Daf 95 ''Eva Air Cargo''

Daf95(1).jpg Daf95(2).jpg Daf95(3).jpg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 28