Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
No to widzę kolega w serwisie żadnym nie był, a myślisz dlaczego klientowi nie wolno wchodzić na warsztat tylko daje kluczyki i wynocha, bo czysto tak ma być ale nie sterylnie bo tam się pracuję.
No to widzę kolega w serwisie żadnym nie był, a myślisz dlaczego klientowi nie wolno wchodzić na warsztat tylko daje kluczyki i wynocha, bo czysto tak ma być ale nie sterylnie bo tam się pracuję.
W Norwegii się nie liczy
A błysk ja też lubię tylko jak się pracuje to nie ma czasu na takie fanaberie, a serwisie takie obłozenia nie ma i do tego mają ludzi tylko do sprzątania.
I dlatego za wymianę oleju płacisz 1000zł a w warsztacie 300zł
Ciekawa prezentacja pojazdów z Twojej firmy . Bardzo spodobały mi się najmocniejsza R-ka z silo od PEMY na plecach . Fajnie prezentuje się również R pierwszej generacji z małym silosem .
Coś późno tu trafiłem ale muszę przyznać, że wszystko wygląda świetnie. Pomysł na serwis - pozazdrościć. A trzeba też wspomnieć o parku maszynowym. Świetne te Scanie. Szczególnie ciekawe te dwie nowe.