Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Tak jak już wspomniałem moduły chcę zbudować na torach roco tory szlakowe będą na betonowych podkładach natomiast tory odstawcze będą na podkładzie drewnianym. Czy połączenie flexa na betonowym podkładzie z rozjazdem na drewnianym podkładzie nie popsuje efektu bo żadna firma prócz Piko nie robi chyba rozjazdów z betonowymi podkładami .
Tak jak już wspomniałem moduły chcę zbudować na torach roco tory szlakowe będą na betonowych podkładach natomiast tory odstawcze będą na podkładzie drewnianym. Czy połączenie flexa na betonowym podkładzie z rozjazdem na drewnianym podkładzie nie popsuje efektu bo żadna firma prócz Piko nie robi chyba rozjazdów z betonowymi podkładami .
I przez dziesiątki lat było to standardowe rozwiązanie, bo podkłady betonowe są stosowane powszechnie od bardzo dawna, natomiast rozjazdy na podrozjazdnicach betonowych to, przynajmniej w Polsce, sprawa ostatnich kilkunastu, może dwudziestu paru lat.
...Czy połączenie flexa na betonowym podkładzie z rozjazdem na drewnianym podkładzie nie popsuje efektu bo żadna firma prócz Piko nie robi chyba rozjazdów z betonowymi podkładami .
Torowisko już w komplecie. RocoLine
Międzyczasie nastąpiła lekka modyfikacja projektu
Terminal pozostaje bez zmian lecz będzie peron wyspowy długości 180 cm. trzeba jeszcze ustalić promienie łuków oraz skrajnie.