• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Tabor z warsztatu Telewizor11

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

Jan Bednarczyk

Znany użytkownik
Reakcje
1.617 14 6
Przepraszam kolegę m-zntk że zadaje to pytanie w tym temacie. Mam takie pytanie do znawców taboru, czy te owocarki na bazie wagonu 23K, proszę mie poprawić jeśli pomyliłem typ wagonu, zawsze posiadały te dolne oraz boczne żaluzje?

Zbigniew Gałczyński

Moderator Działu Tabor
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.486 31 1
Przepraszam kolegę m-zntk że zadaje to pytanie w tym temacie. Mam takie pytanie do znawców taboru, czy te owocarki na bazie wagonu 23K, proszę mie poprawić jeśli pomyliłem typ wagonu, zawsze posiadały te dolne oraz boczne żaluzje?
Tak Janku to były zasuwy które można było podnieść do góry w celu wentylacji i swobodnego przepływu powietrza przez wagon w którym wożono świeże owoce.

OP
OP
m_zntk

m_zntk

Znany użytkownik
Reakcje
11.801 179 15
Kompletnie przebudowany BR120 PIKO na M62 Orlenu, projekt kalkomanii oraz wydruk własny, dołożone detale trawione, przebudowany dach z własnych elementów, itd. Gagar jeszcze jak nówka, za kilka dni dostanie ślady eksploatacji.

20211211_211053.jpg
20211211_211057.jpg

Ostatnio edytowane:
Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 18
Tabor 24
Tabor 5
Tabor 107
Tabor 4