Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
A, bo zająłem się czymś innym i zapomniałem...
Biało-żółta fala oddzielona czarnym paskiem (gdzie i jak, to jak komu wyobraźnia podpowiada)
Litery KD oczywiście mile widziane
Zaraz wrzucę.
Ze mnie taki lakiernik, że zaraz było by wszędzie pełno zacieków i poprzyklejanych paprochów...
Może to uproszczona forma. Brak klimatyzatorów nad drzwiami. I zderzaki zabudowane jak w Bykach.
Jestem ciekaw jak by to wyglądało w malowaniu KD. Mój RS1 jest z CD.
Gdzie go mogę zobaczyć? No tak marzył mi się szynobus i ten się trafił, a że wolałbym coś lokalnego, a na piko czy roco w KD nie ma raczej co liczyć... A jeśli już kiedyś to pewnie nie w tej cenie, a czasy ciężkie
Może to uproszczona forma. Brak klimatyzatorów nad drzwiami. I zderzaki zabudowane jak w Bykach.
Jestem ciekaw jak by to wyglądało w malowaniu KD. Mój RS1 jest z CD.
Jest zupełnie odwrotnie
Bardziej mi zależy na samym malowaniu KD niż na konkretnym numerze, przydziale, czy relacji na tablicy, chociaż pewnie pokuszę się o zrobienie napisu na tablicy
On ma służyć jedynie do zabawy w szerokim tego słowa rozumieniu.
Co prawda to skala TT, Tillig, ale Desiro, w takich barwach kursował z Wrocławia i Jeleniej Góry do Drezna.
Może takiego sobie zrobić, jednak nie fikcja a
barwy KD są
Desiro robi chyba Piko
PS.
Na FB jest człowiek, który w TT maluje, może w h0 też się podejmie.
Osoba raczej trudna w obyciu, no ale na bezrybiu...
Panowie, może ktoś rzucić okiem?
Udało mi się skopiować pliki z dyskietki dołączonej do szynobusu, ale nie mogę otworzyć nic poza wygaszaczem ekranu i plikiem tekstowym.
SCR <---na dole są jakieś softy do konwertowania tego.
Nie wiem co to za plik bo nawet nie otwierałem tego u siebie, nie wiem też w czym kolega chce to otworzyć i co to jest? Schemat malowania?