• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szczypior6192 w robocie

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Nie no, jak już idziemy w otwierane drzwi to ja się na wędkarstwo przerzucę .

Zapowiada się nie wąski model już się boję .

OP
OP
szczypior6192

szczypior6192

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Dzięki koledzy za komentarze.
Model gotowy. Tutaj wrzucam tylko jedną fotkę natomiast więcej szczegółów można zobaczyć u mnie w temacie Ciężarowe - Szczypior6192

SDC11018.JPG

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Szczypior czy Ty wogóle spałeś?Bo wczoraj dałeś fotki z początku prac,a dziś już końcowy rezultat.Brawo!
P.S.
Powiedz proszę z czego zrobiłeś ładunek?

OP
OP
szczypior6192

szczypior6192

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Spałem spałem.
Sam nie wiem co to jest. Wybrałem się na pola w poszukiwaniu czegoś co będzie najlepiej przypominało drewno i było proste. Trafiłem na badyle rosnące gęsto w dużych grupach. Nie powiem Ci teraz co to jest bo nie ma liści, po prostu taki badyl. Trochę to przypomina maliny z tym, że maliny maja grubsze te łodygi i są powyginana.

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Świetne , podoba mi się ale ( zawsze coś mam :D) kabel łączący auto z wózkiem powinien być grubszy bo to przewody hydrauliczne i to dwa w takiej osłonie :).
Zajefajny model no i te drzwi otwarte , to jest wyzwanie (y)

OP
OP
szczypior6192

szczypior6192

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
O firmie nie myślałem tylko chciałem zrobić kilka modeli w takich samych barwach ale kto wie może i firma powstanie :)
Przy okazji jeśli ktoś mam na sprzedanie szybkę do tego IVECO z RIETZE chętnie kupię bo z tej co mam nic nie będzie.

OP
OP
szczypior6192

szczypior6192

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Jednak szybkę doprowadziłem do porządku. IVECO dostało drugie życie. Brakuje mu jeszcze lusterek, tylnych lamp i kalek z logiem ( może loga nie będzie )

SDC11117.JPG
SDC11118.JPG

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Witam
Kolor kabiny sympatyczny. Teraz jakaś fajna grafika by sie przydała. Jak widać można przy odrobinie chęci zrobić z niczego - fajny model.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
W robocie 663
W robocie 440