Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dzięki koledzy za komentarze.
Model gotowy. Tutaj wrzucam tylko jedną fotkę natomiast więcej szczegółów można zobaczyć u mnie w temacie Ciężarowe - Szczypior6192
Spałem spałem.
Sam nie wiem co to jest. Wybrałem się na pola w poszukiwaniu czegoś co będzie najlepiej przypominało drewno i było proste. Trafiłem na badyle rosnące gęsto w dużych grupach. Nie powiem Ci teraz co to jest bo nie ma liści, po prostu taki badyl. Trochę to przypomina maliny z tym, że maliny maja grubsze te łodygi i są powyginana.
Świetne , podoba mi się ale ( zawsze coś mam ) kabel łączący auto z wózkiem powinien być grubszy bo to przewody hydrauliczne i to dwa w takiej osłonie .
Zajefajny model no i te drzwi otwarte , to jest wyzwanie
O firmie nie myślałem tylko chciałem zrobić kilka modeli w takich samych barwach ale kto wie może i firma powstanie
Przy okazji jeśli ktoś mam na sprzedanie szybkę do tego IVECO z RIETZE chętnie kupię bo z tej co mam nic nie będzie.
Jednak szybkę doprowadziłem do porządku. IVECO dostało drugie życie. Brakuje mu jeszcze lusterek, tylnych lamp i kalek z logiem ( może loga nie będzie )