• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Suzuki Policja

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.726 109 2
Panowie cieszę się że jest zainteresowanie , jak tylko będą gotowe , ruszam ze sprzedażą , wtedy też podam dokładną formę zamówienia i płatności.;)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.753 161 2
Oczywiście żartowałem z rezygnacji zakupu.
I tak nie jest źle z projektem i wykonaniem, bo model za chwilę będzie na rynku.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.726 109 2
Panowie coraz bliżej końca w związku z tym mam pytanie do wszystkich chętnych na model , jak belka świetlna was interesuje, ta którą pokazałem elektra z napisem Policja , czy nowsza bez napisów produkcji Herpy, na dniach spróbuję pokazać gotowy model z dwoma rodzajami belek, miło by było jakbyście się już wypowiadali.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.531 390 20
To ja wstępnie poproszę obydwa z belką z napisem Policja. Ostateczna decyzja zapadnie po obejrzeniu fotek modeli.:)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.726 109 2
Pierwsze oficjalne fotki , z dwoma belkami dla porównania.
Od razu mówię że na razie są tylko te dwie a sprzedaż ruszy jak wszystkie będą gotowe.;)
Tak że proszę o jeszcze troszkę cierpliwości.
Fotki na szybko więc nie oddają całości modelu, jak tylko pogoda dopiszę zrobię sesję.
IMG_3573.JPG
IMG_3577.JPG
IMG_3575.JPG
IMG_3580.JPG
IMG_3581.JPG

I z belką Herpy.
IMG_3587.JPG
IMG_3595.JPG
IMG_3597.JPG
IMG_3598.JPG
IMG_3599.JPG
IMG_3589.JPG
IMG_3592.JPG

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Ja również jestem za tą z napisem choć ta druga również jest ciekawa.
Marcinie czy model będą miały na wyposażeniu odpowiednie tablice rejestracyjne?