Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Odpowiadając - pod ramką odpowiedzi jest "przycisk" - Dodaj załącznik. Klikasz i wyszukujesz adres zdjęcia na swoim dysku i klikasz "otwórz" i to wszystko.
22.01.2006 r. SU46-041 z pociągiem relacji Gdynia Gł. - Kościerzyna "wspina się po półce" ku stacji Gdynia Wielki Kack. Obecnie taki widok to już historia.
Przepraszam za jakość zdjęcia, ale awaria dysku na komputerze spowodowała, że straciłem oryginalny plik tego zdjęcia - zachowała mi się tylko ta, którą to kiedyś zmniejszyłem i przypadkowo wkleiłem na inny dysk.
037 trochę tych malowań różnych miała. Ogólnie mówiąc SU46 to bardzo reprezentatywna seria, teraz aż serce boli widząc te maszyny w barwie niebieskiej, lub czerwonej. Dołączam 041 na krótko przed przekazaniem z Żagania do Gdyni. Może nie najlepsze technicznie zdjęcie, za to ładny kadr, oraz 012 z okresu gdy jeździła po szlakach Warmii i Mazur Gdy trafiałem na skład z 012 na czele - najczęściej 012 przynosiła szczęście))
Zaczynam pluć sobie w brode że nie zamówiłem w modelu tej żagańskiej.Bronco zdjęciami oryginału ostatecznie mnie przekonałeś do takiego schematu malowania.
Zaczynam pluć sobie w brode że nie zamówiłem w modelu tej żagańskiej.Bronco zdjęciami oryginału ostatecznie mnie przekonałeś do takiego schematu malowania.