• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Strażackie - Brodagaz

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
O , kolega wysypał bulinki , nie mój target ale kolekcja VW ciekawa i na pewno do pozazdroszczenia .:)

Ludlego

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
ładne karetki. Choć do tej remizy zbytnio nie pasują. Co do VW T2. Też mi się podoba ten z drabiną na dachu

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
13.345 52 0
T3 z Roco jest zdecydowanie najlepszym VW tego typu na rynku.Wersja z podwyższonym dachem dość rzadko spotykana już na Ebayach i innych serwisach aukcyjnych.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
15.009 165 2
Jest tych VW T3 w różnych malowaniach. Akurat, te który pokazałeś należą do bardziej popularnych.

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Ze strażaków to ten Dodge chyba najfajniejszy i VW T3 z podniesionym dachem ale to przecież Rocowskie modele .

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
13.345 52 0
Dodge najciekawszy, ale bardziej mnie dziwi wszelakie zastosowanie Multicara.Już chyba wszystko na jego podwoziu widziałem łącznie z bramowcem.:)

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
13.345 52 0
To wobec tego nie Rietze a jeszcze jakaś inna firma, chyba rodem z Czech.Dopiero potem Rietze zaczął to pakować.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
13.345 52 0
No właśnie nie pamiętam jak ta firma się nazywała, Igra może.:confused:
W każdym razie pamietam że robili serię Mitsubishi.