Witam chciałem wam pokazać mój sterownik serwomechanizmów który oprócz 16 serw obsługuje też 16 sygnalizatorów świetlnych co prawda tylko dwu diodowych np. czerwone zielone ale z fajnym bajerem bo płynnie przechodzi z jednego koloru w drugi, opcja sygnalizatorów jest na razie zaprogramowana tylko przy zmianie położenia rozjazdów ale można to przeprogramować, ustawienia położeń serw ustawia się specjalnym programem komputerowym który zapisuje je w pamięci urządzenia.
Jest to prototyp zrobiony przez mojego znajomego kolejna jego wersja była by zmontowana trochę mniejsza i prawdopodobnie na jednej płytce.
Sterownik może być obsługiwany przez program do niego stworzony, ale obsługuje go też GBBKOLEJKA i wydaje mi się że to jest najlepsze rozwiązanie u mnie działa to przez ddw + booster roco 10764 + gbbkolejka i działa super
Postaram się nagrać film i pokazać wam jak to działa.
Gdyby ktoś z was był zainteresowanym takim sterownikiem proszę pisać.
Pozdrawiam
Jest to prototyp zrobiony przez mojego znajomego kolejna jego wersja była by zmontowana trochę mniejsza i prawdopodobnie na jednej płytce.
Sterownik może być obsługiwany przez program do niego stworzony, ale obsługuje go też GBBKOLEJKA i wydaje mi się że to jest najlepsze rozwiązanie u mnie działa to przez ddw + booster roco 10764 + gbbkolejka i działa super
Postaram się nagrać film i pokazać wam jak to działa.
Gdyby ktoś z was był zainteresowanym takim sterownikiem proszę pisać.
Pozdrawiam