• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:1 Stare ciężarówki z różnych stron świata !!

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.019 16 0
Ooooooooo , to dopiero starocie (y)
A jak byś zobaczył jaka impreza tam była to byś oszalał, budynek jest tak usytuowany, że po wszystkim musisz uważać żeby pod samochód nie wejść. Z prawej strony jest łuk i nie widać jak samochody nadjeżdżają, a że stacja policji jest zamknięta w soboty to każdy jeździ jak chceo_O. Dla ciekawostki mogę napisać, że stacja jest też zamknięta w dni robocze od pon do pt o 12 w południe. Wówczas na mieście nie zobaczysz nikogo bo mają przerwę obiadową:D. Zrobię jutro fotkę na potwierdzenie tego. Nie uwierzycie normalnie. Także jak ktoś napadnie kogoś w godzinach 12-12.30 to trzeba zapomnieć, że gliniarze pomogą- chyba, że się poczeka do 12.30:rolleyes:. Poza tym tutaj nie dostaniesz mandatu za przejscie na czerwonym świetle. Są jeszcze chłopcy z PCSO to tacy strażnicy miejscy, którzy nic nie mogą poza gadaniem:Dale to już inna historia.[DOUBLEPOST=1382889774,1382888427][/DOUBLEPOST]Tam było jeszcze coś takiego:

10.jpg

a tu w środku:

13.jpg

A wieczorem na tym stała beczka, wiadomo z czym, i to się tak wszystko podgrzewało...

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Niektórzy z Was pewnie kojarzą dwie pierwsze ciężarówki. ;) Zdjęcie Jelcza wykonane na zlocie Master Truck 2013.

Ostatnio edytowane:

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.393 47 0
Tym Jelczem holownikiem miałem okazję jechac.Muszę przyznać że niezapomniane wrażenie tak samo jak opowieść jego kierowcy że tym pojazdem jechał do Warszawy scholować autobus.

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.019 16 0
Tu mam takiego z Wietnamu:

[DOUBLEPOST=1384095637,1384094879][/DOUBLEPOST]
Tutaj zaś Leyland z Nepalu:
[DOUBLEPOST=1384096662][/DOUBLEPOST]Wyobraźcie sobie takiego na lotnisku (powyżej) w W-wie teraz:D