• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:1 Stare ciężarówki z różnych stron świata !!

OP
OP
kubass2

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Zdecydowanie trafione w mój słaby punkt . Ostatnia z lawetą najpiękniejsza . Trzeba będzie z tej okazji pokazać chociaż jeden model tego pojazdu w najbliższej prezentacji .
Zdecydowanie trafione w mój słaby punkt . Ostatnia z lawetą najpiękniejsza . Trzeba będzie z tej okazji pokazać chociaż jeden model tego pojazdu w najbliższej prezentacji .
To Panowie pokazujta co tam macie w swoich zbiorach :D.

Mercedes Titan.

Demag AC335

Unimog.

MAN.

Scania.

ERF.

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.019 16 0
Bedford:

Tak jak polskie wojsko wymienia wszystko na najnowsze, tak brytyjskie ma swoje brytyjskie Bedfordy czy odkryte Land Rovery:podstepny:[DOUBLEPOST=1365802269,1365801659][/DOUBLEPOST]Kraz w Laosie:

Wietnam Południowy 1967, Nha Trang:

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.028 108 2
dobre, wiesz nie mam pojecia ale jade w nd do Manchesteru tam jest taki sklep z modelami 4 pietra ma to zapytam goscia, on firme prowadzi juz kilkanascie lat i to on mnie zarazil bedfordami wiec zapytam go, a jak bedzie w tej skali to jaki byś chcial?
Jasne że bym chciał tylko niestety cena to istotna sprawa, najlepiej militarnego;)

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.019 16 0
Jasne że bym chciał tylko niestety cena to istotna sprawa, najlepiej militarnego;)
Z cenami Bedfordów w skali 1/76 to cena jest miedzy 3 a 30 GBP ale naprawde nic mi nie wiadomo co do militarnych w skali 1/87 mysle ze ten gosciu bedzie wiedzial, jezdzil na nich w wojsku, teraz syn jezdzi, wiec jak by był zaluzmy to do 10GBP byłbyś zadowolony? w skalii 1/76 militarny wyszedl woz strazacki i skrzynia to wiem jakie inne nie mam pojecia ale mnie napewno uswiadomi ten gosc :)