• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:1 Stare ciężarówki z różnych stron świata !!

Bronco_Billy

Znany użytkownik
Reakcje
1.510 18 1
Takiego Bronco w kolekcji nie masz.:p
A jesteś pewien? ;)
sorry za offtopa, ale sam się prosiłeś :)
no nie mam nie mam, ale kiedyś będę mieć. Tyle ze w 1:87 robią chyba tylko na bazie ciągnika z napędem na tył ...

Załączniki

matekw

Znany użytkownik
Reakcje
19 0 0
Kurczę, narobiłeś mi tymi zdjęciami smaku.
To była epoka samochodów naprawianych przez mechanika, względnie kowala, a nie informatyka...:(

wujcik

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Pamiętam Gaza 53 jeżdżącego przez moją miejscowość przeważnie z ładunkiem piachu,ośmiocylindrowy widlasty silnik benzynowy dało się z daleka rozpoznać "po głosie".Wiem gdzie stoi wrak takiego pojazdu i nawet nie wiem czy to nie ten sam,którego widywałem,bo to nie daleko od miejsca mojego zamieszkania.Ale ponoć właściciel jest "nieprzychylny".

Młody

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ruski jak na razie prezentują się najlepiej w tym temacie. Bronco jak masz więcej drewnowozów to dawaj. Chętnie pooglądam i może się czymś zainspiruje :D