• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Stare ciężarówki Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.511 387 20
Trochę się gubię Marcinie... Jeden stary Man jako "nowe ciężarowe", drugi stary Man jako "stare ciężarowe" :niepewny::eek: Nie do końca rozumiem. No ale jako, że jestem z dużym brzuchem, tak jak Kubuś Uszatek, to pewno mam i mały rozumek... Ha, ha, ha, ha, :ROFL::ROFL::ROFL:
Wracając do prezentacji, to model w radiowych barwach świetny. Tu idealnie pasuje naczepa niskopodwoziowa z zabudowanymi elementami ramy. Podoba mi się.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
27.912 108 2
Trochę się gubię Marcinie... Jeden stary Man jako "nowe ciężarowe", drugi stary Man jako "stare ciężarowe" :niepewny::eek: Nie do końca rozumiem. No ale jako, że jestem z dużym brzuchem, tak jak Kubuś Uszatek, to pewno mam i mały rozumek... Ha, ha, ha, ha, :ROFL::ROFL::ROFL:
Wracając do prezentacji, to model w radiowych barwach świetny. Tu idealnie pasuje naczepa niskopodwoziowa z zabudowanymi elementami ramy. Podoba mi się.
W sumie to ja się też gubie ale Man F2000 jest niby nowszy :) :) :) A tak naprawdę to większość moich ciężarówek powinna już w tym temacie wylądować bo modele mają ponad 20 lat :)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.726 4 0
Bardzo fajny zestaw z tego NG. Na plus konfiguracja i nr. taborowy. Szkoda , że sam kontener nie ma numerów, chyba że firma woziła swoje towary m.in. w ten sposób tylko po Europie(co z wzgl. na wagę naczepy miało kiepskie uzasadnienie ekonomiczne :D).

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.021 68 0
Nawet nie wiedziałem że jest zentins na trzech osiach, super wygląda(y)(y)
Natomiast przy Bussingu mi szczęka spadłao_O:eek:, długo szukałem tego modelu, bo współczesne Zipperty nie bardzo mi leżą, a jako spedytor
z Hamburga, musi mieć przedstawiciela w mojej kolekcji.
Proszę mi więcej takich rzeczy nie robić:mad:;)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
27.912 108 2
Uwaga komunikat proszę sobie dokładnie obejrzeć tak wygląda prawdziwy model bo uwaga : ma skręcane koła osi przedniej :)
Przed ogladaniem fotek skontaktuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą bo to co zobaczysz wpłynie na Twoją przyszłość :)
iveco turbo.JPG
iveco turbo 1.JPG
iveco turbo 2.JPG
iveco turbo 4.JPG
iveco turbo 3.JPG

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.726 4 0
Już kiedyś o tym pisałem, od tego Iveco, Herpa zaczęła robić prawdziwe :ROFL: modele ze skrętnym kołami. Co prawda okres ten trwał nie zbyt długo, tym bardziej , że rownolegle „tłukli” normalny „sztywny” układ kierowniczy... :ROFL::ROFL::ROFL:
Dziś to już drugi model , którego nie znałem.... Świetny nabytek i gratuluje „prawdziwego” modelu. :giggle::D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.511 387 20
Rewelacyjny jest ten Magirus. Pięknie wygląda w czerwieni.
Przed ogladaniem fotek skontaktuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą bo to co zobaczysz wpłynie na Twoją przyszłość :)
Dobrze, że ja sam sobie mogę pomóc i wypisać jakąś receptę, bo po tej prezentacji byłoby pewnie ciężko.
A tak w ogóle to zastanawiam się czy dzięki tej prezentacji kolega @Hoart będzie usatysfakcjonowany, że wreszcie zobaczy prawdziwy model. :ROFL::ROFL::ROFL::ROFL:

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.213 67 1
Czy ten model ma właściwe uresorowanie ? :D Jak dla mnie bardzo fajny model . Ta atrapa z logo Magirusa jest wyśmienita . Z ciekawostek to tylko mogę powiedzieć że ta firma ma odział w Polsce i zajmuje się handlem Keramzytem , to jest taki lekki , sypki materiał budowlany . Także to taki Polonik w 15% można powiedzieć .