• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Stare ciężarówki Brodagaz

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.859 4 0
Jakieś wyścigi z Bartkiem - na ilość... :ROFL::ROFL::ROFL:
NG Schenker ciekawy i jak dobrze pamiętam, pochodzi z serii exclusive. Ciekawe wozy transmisyjne, szczególnie "kapsle" w naczepach. :ROFL:Ciekawostką jest to, że podobną formę naczepy miał Wiking, tyle , że tam otwierały się drzwi.
Culina to już historia i masz bardzo fajny egzemplarz z BDF-ami.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.498 109 2
Jakieś wyścigi z Bartkiem - na ilość... :ROFL::ROFL::ROFL:
NG Schenker ciekawy i jak dobrze pamiętam, pochodzi z serii exclusive. Ciekawe wozy transmisyjne, szczególnie "kapsle" w naczepach. :ROFL:Ciekawostką jest to, że podobną formę naczepy miał Wiking, tyle , że tam otwierały się drzwi.
Culina to już historia i masz bardzo fajny egzemplarz z BDF-ami.
Motywujemy się z Bartkiem , przez to jego kolekcja rośnie a ja swoją fotografuje i też czasem coś dokupie żeby mnie Młody nie prześcignął w ilości bo jakościowo już mnie dawno pokonał :) :) :)