• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Stare ciężarówki Brodagaz

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Na dwóch ostatnich zdjęciach doskonale widać każdy szczegół, te modele jak na tamte lata były świetnie wykonane, a na szczęście wybór
starych NG i SK jest ogromny i zawsze można sobie wybrać coś fajnego.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.194 387 20
WOW!!! :eek:o_O Kapitalny zestaw. (y) Rewelacyjnie wyglądają razem, a i oryginalne opakowanie to świetny element kolekcjonerski uzupełniający ten zestaw. Gratuluję posiadania takiego kąska kolekcjonerskiego. (y)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.865 4 0
Zestaw Zentis... Pomyślcie jaki to musiał być "kiler" kolekcjonerski trzydzieści lat temu! Jak już pisałem kilkukrotnie, jestem fanem modeli z dedykowanymi pudełkami i bardzo lubię takie rzeczy oglądać. Nie wiem czy zwróciliście uwagę, że dawna Herpa nie odwaliła "siary" i każdy NG ma inny numer taborowy. Taki drobny szczegół a mnie cieszy. :D
Stara Brekina bardzo ciekawa. Wzór naczepy nie stosowany przez żadną inną firmę modelarską. ż przymrużeniem oka, ciekawa baza pod jakiegoś Jelcza w wersji strażackiej z naczepą. ;)