• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Stare ciężarówki Brodagaz

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.734 109 2
Z ostatnio pokazanych meblowóz mnie oczarował :love: jest zajebisty (y) stary maniek też daje rade (y) to wszystko z Brekiny ?
Tak te ostatnie to Brekina.
[DOUBLEPOST=1442592673][/DOUBLEPOST]
Broda - koniecznie wszystkie detale zrób! :gwizd:
Chyba dopiero na emeryturze , jak dożyję oczywiście i nie będę musiał ich sprzedać żeby mieć na życie.:D
[DOUBLEPOST=1442592736][/DOUBLEPOST]
Dzięki Maćku(y) już myślałem, że to jakiś Hanomag:oops:

@Brodagaz Jak dla mnie jeden z fajniejszych wątków na całym forum. Zwłaszcza, że i tełko pasuje jak ulał do klimatu:)
Dziękuję i cieszę się że się podoba , staram się jak mogę by prezentacja miała wszystko co jest potrzebne , :)
[DOUBLEPOST=1442592940,1442592627][/DOUBLEPOST]
Scania Vabis.
Piękny model. Można się w nim naprawdę zakochać.
Dziękuję Maćku za odpowiedź , swoją drogą te stare ciężarówki trzymają klimat i mają duszę , do tego są dość przyzwoicie wykonane, i można wpaść , tak jak ja wpadłem , moje pierwsze modele w kolekcji to właśnie stare ciężarówki z lat 50-60 tych , nawet takie piwne człowiek kiedyś zbierał , jak innych nie było można kupić , potem odkryłem Brekinę , a teraz wiadomo jest więcej modeli niż człowiek może ogarnąć.