• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Stare ciężarówki Brodagaz

Drzewiarz

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.685 14 0
Ten Mercedes jest niesamowity (y), ciekawe jakie to dokładnie lata produkcji :niepewny:

Co do REO, to fajna baza do stworzenia cysterny wojskowej podobnej do tych, co teraz śmigają po naszych drogach, przekraczając wszelkie limity prędkości. Wczoraj na A4 wyprzedził mnie, jak na robotach na miałem liczniku 110Km/h :rolleyes:

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
27.838 108 2
Ten Mercedes jest niesamowity (y), ciekawe jakie to dokładnie lata produkcji :niepewny:

Co do REO, to fajna baza do stworzenia cysterny wojskowej podobnej do tych, co teraz śmigają po naszych drogach, przekraczając wszelkie limity prędkości. Wczoraj na A4 wyprzedził mnie, jak na robotach na miałem liczniku 110Km/h :rolleyes:
Lata 20, dwudziestego wieku :)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.725 4 0
Zacznę od najciekawszego modelu z ostatnich prezentacji - Mercedes L5 Schwabenbrau. Jak się nie mylę, jest to miniatura metalowo-plastikowa. Pięknym szczegółem jest tu przód ale też duży plus za pomalowane lampy z tyłu. :)
Spielwaren Kurtz. Jeden z wielu modeli reklamujących sklepy z zabawkami lub modelarskie. Ładne zestawienie kolorów.
ROCO-wskie Texaco. Jak dla mnie całość dość wątpliwej urody :D , dużo lepiej wygląda ten zestaw w wersji militarnej...

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
27.838 108 2
Zacznę od najciekawszego modelu z ostatnich prezentacji - Mercedes L5 Schwabenbrau. Jak się nie mylę, jest to miniatura metalowo-plastikowa. Pięknym szczegółem jest tu przód ale też duży plus za pomalowane lampy z tyłu. :)
Spielwaren Kurtz. Jeden z wielu modeli reklamujących sklepy z zabawkami lub modelarskie. Ładne zestawienie kolorów.
ROCO-wskie Texaco. Jak dla mnie całość dość wątpliwej urody :D , dużo lepiej wygląda ten zestaw w wersji militarnej...
Muszę Cię Sławku zaskoczyć mianowicie Mercedes L5 jest całkowicie plastikowy firma o ile pamiętam to RRM ( ale ręki sobie nie dam uciąć a do modelu się teraz nie dokopie żeby sprawdzić ;) )