• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Stare ciężarówki Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.172 387 20
Starej produkcji modele, a w szczególności SK-acze jestem w stanie zaakceptować bez zrobionej belki tylnej... Taki był okres. Także model, jak dla mnie, na duży plus.
Broda ostatnio pokazujesz modele, które goszczą u mnie na półkach.
No nie mów, że Marcin pokazuje Twoje modele... :p:D

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.063 158 2
Starej produkcji modele, a w szczególności SK-acze jestem w stanie zaakceptować bez zrobionej belki tylnej... Taki był okres. Także model, jak dla mnie, na duży plus.

No nie mów, że Marcin pokazuje Twoje modele... :p:D
Za każdym razem sprawdzam czy moje nadal u mnie stoją i ....... są i mają się dobrze.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.861 4 0
Parę prezentacji ze staruszkami znów mnie ominęło... :rolleyes:
Bardzo pomysłowo zrobiony Magirus, mocna reklama , przyciągająca wzrok. Otwory na przedniej ścianie to imitacja obrysu, czy miejsce montażu dodatkowych akcesoriów?
F8 LTG. Fajny zestaw z BDF-ami. Dość popularna konfiguracja w tamtych czasach.
Scania V8 Cecem. Myślę, że jeden z ciekawszych modeli z przed ponad trzech dekad. Na tle wszystkich plandek i BDF-ów nie lada gratka dla zbieraczy w tamtych latach. :)
Na koniec duża rodzinka Unitrans.