Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Moje fotki z różnych okazji, najpierw STAR 266 rajdowy, z wystawy w Muzeum Motoryzacji Topacz w 2014 r, zdjęcie było już na drugiej stronie wątku, ja wstawiam lewy bok pojazdu:
oraz przód
.
Mam również fotki z ulicy, wykonane telefonem z samochodu, wygladało to jak akcja ratunkowa dla ratujacego Na zdjęciach STAR 266 o obu wersjach nadwoziowych z budą, może kogoś zainteresują:
Star 200 z kabiną europejską. Właśnie tak przedłużoną kabinę w swojej dwu secie w wersji ciągnik siodłowy miał mój ojciec.
Mieściła się tam nawet w miarę wygodna leżanka.
Szkoda, że człowiek nie myślał w tamtych czasach o tym aby w trasę zabrać aparat fotograficzny i obfocić taką maszynę.
Fotki z serwisu OLX, gdzie auto wystawiono na sprzedaż.
Star 200 z kabiną europejską. Właśnie tak przedłużoną kabinę w swojej dwu secie w wersji ciągnik siodłowy miał mój ojciec.
Mieściła się tam nawet w miarę wygodna leżanka.
Szkoda, że człowiek nie myślał w tamtych czasach o tym aby w trasę zabrać aparat fotograficzny i obfocić taką maszynę.
Fotki z serwisu OLX, gdzie auto wystawiono na sprzedaż.