Dzięki bardzo. Trawek mam bez liku (fajny zestaw paru odcieni w jednym pudełku ma w ofercie Noch) więc łatwo się miesza żeby nie powtarzać odcieni. Z pierwszych prób jestem zadowolony, choć drzewa i krzewy mi sprawiają najwięcej problemów. Niedawno zakupiłem siateczkę Nocha, ale coś zbyt sferyczna korona drzew mi wychodzila więc wróciłem do gąbek. Największym rozczarowaniem są "kwiatki" Nocha (zestaw czterech kolorów). Jak dla mnie zbyt grube i wyglądają bardziej jak kolorowe otoczaki. Następnym razem sprobuje sposobu "na gąbkę do zmywania naczyń" którą testował jeden z kolegów z forum.
Następnym krokiem jest zabranie się za przeciwną stronę dioramy gdzie znajduje się tor do magazynu, waga i skrajnik. I chyba ten kawałek będzie można uznać za skończony. Muszę jeszcze podłączyć oświetlenie przy koźle oporowym i W4 plus dorzucę semafory swietlne
Następnym krokiem jest zabranie się za przeciwną stronę dioramy gdzie znajduje się tor do magazynu, waga i skrajnik. I chyba ten kawałek będzie można uznać za skończony. Muszę jeszcze podłączyć oświetlenie przy koźle oporowym i W4 plus dorzucę semafory swietlne