• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Stacja głównie towarowa

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
OP
OP
P

Paweł P1

Aktywny użytkownik
Reakcje
498 4 0
@Paweł P1 Przez takie podejsciem do swojej pracy jak Twoje - nie chciałbym być Twoim klientem.
Skąd pomysł, że ja mam jakichkolwiek klientów? Jakbyś dokładnie przeczytał ten temat od początku, to już dawno zrozumiałbyś, że robię makiety w taki sposób jaki mi odpowiada m. in. w związku z dostępnością materiałów, modeli lub możliwościami finansowymi moimi lub kolegi. Jeśli Ci to nie odpowiada, to nie oglądaj tego profilu, bo jeszcze się zgorszysz i zarazisz i wtedy nie będziesz mógł żyć po swojemu. Skończ z biciem piany i otrzyj łzy.

daromaro

Znany użytkownik
Donator forum
H0m
SKMK
Reakcje
2.439 159 86
Jeżeli nie rozumiesz, że klientem jest każda osoba płacąca tobie za twoja pracę - no to już nie mój problem. Chłopcze... jeszcze dużo się musisz nauczyć. Szczególnie z podejściem do innych ludzi.

Harry Potter

Znany użytkownik
H0m
Reakcje
3.412 85 12
OP
OP
P

Paweł P1

Aktywny użytkownik
Reakcje
498 4 0
...kurde, jakbym widział niezadowolonego 3-latka na placu zabaw...:niepewny:
...:ROFL::ROFL::ROFL:...
Kurczę, właśnie zauważyłeś swoje odbicie w lustrze. Gratulacje, wreszcie poznałeś prawdziwą twarz Voldemorta. Płyń szerokim ściekiem do swojej bajki, bo inaczej przyjdzie Kotłownia i spali cię w piecu. Chcesz dalej pitolić i szerzyć swoje chore rady? Jeśli tak, to produkuj się u innych. bo ja teraz zamykam temat porad (dotyczy to też innych "mistrzów"modelarstwa) co i jak powinienem zrobić. Śpij spokojnie i nie przeżywaj tak bardzo, bo i tak umrzesz.

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Makieta i moduł 0 275
Makieta i moduł 0 15