Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Skąd pomysł, że ja mam jakichkolwiek klientów? Jakbyś dokładnie przeczytał ten temat od początku, to już dawno zrozumiałbyś, że robię makiety w taki sposób jaki mi odpowiada m. in. w związku z dostępnością materiałów, modeli lub możliwościami finansowymi moimi lub kolegi. Jeśli Ci to nie odpowiada, to nie oglądaj tego profilu, bo jeszcze się zgorszysz i zarazisz i wtedy nie będziesz mógł żyć po swojemu. Skończ z biciem piany i otrzyj łzy.
Jeżeli nie rozumiesz, że klientem jest każda osoba płacąca tobie za twoja pracę - no to już nie mój problem. Chłopcze... jeszcze dużo się musisz nauczyć. Szczególnie z podejściem do innych ludzi.
Kurczę, właśnie zauważyłeś swoje odbicie w lustrze. Gratulacje, wreszcie poznałeś prawdziwą twarz Voldemorta. Płyń szerokim ściekiem do swojej bajki, bo inaczej przyjdzie Kotłownia i spali cię w piecu. Chcesz dalej pitolić i szerzyć swoje chore rady? Jeśli tak, to produkuj się u innych. bo ja teraz zamykam temat porad (dotyczy to też innych "mistrzów"modelarstwa) co i jak powinienem zrobić. Śpij spokojnie i nie przeżywaj tak bardzo, bo i tak umrzesz.