Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Super wychodzi Ci dioramka, cos podobnie niz ja chciałbym sobie zrobić, środek stacji tez bardzo mi się podoba, jak będzie skończona to będzie gniotła jaja
A dojdą jakieś emblematy CPN? Bo teraz wydaje mi się ta dioramka bardzo klimatyczna, jednak jakaś taka, z jednej strony pełna, a z drugiej pusta. Jest dużo pojazdów i to wielki plus, ale jakoś brakuje mi takich smaczków w postaci jakiś detali, scenek. Chociaż ja za młody jestem, więc z pewnością kiedyś to tak wyglądało.
Omkia, dodatkowo mam dwie lampy na słupy stacji i podłużne lampy z imitacją jarzeniówki nad wejście i pod dach.Jak diorama będzie już gotowa to będzie trzeba wszystko podłączyć do podświetlenia.
A o taki najazd do naprawy byś się nie pokusił, o jakim mówił Bartek? Albo może jakaś cysterna w barwach CPN na rozładunku Chociaż wtedy może być tego zdecydowanie za dużo. Mimo że nie moje klimaty to i tak mi sie już podoba