Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kolego Szwed1978, czy możesz mi wyjaśnić, czemu doceniłeś powyższą fotkę? Bardzo mnie to ciekawi. Co ma w sobie takiego szczególnego, że zasługuje na tę ocenę? Czym się wyróżnia?
Dla mnie jest to jedno z wielu zdjęć przedstawiających ST44 w malowaniu PKP CARGO, jakich już tu wiele wstawiano, w tym wiele ciekawszych. To zdjęcie zostało tu wstawione przy okazji wstawiania na forum kilku czy kilkunastu innych jednocześnie w różnych wątkach, co czyni ich autor co pewien czas. I pewnie tylko dlatego, że je zrobił i chce pokazać światu. A i oceny fajnie się dostaje.
Odpowiem za Kolegę Szweda, bo jest tak porażony zadanym pytaniem, że jeszcze przez kilka dni będzie dochodził do siebie.
Z Kolegą Szwedem1978 umówiliśmy się, że będziemy sobie nawzajem wystawiać dobre oceny. Podpisaliśmy nawet na tę okoliczność, w obecności notariusza stosowny dokument.
Obydwaj mamy niski poziom samooceny i chcemy go trochę podreperować uzyskiwanymi na forum notami.
Poza tym notariusz obiecał nam, że jak uzyskamy po 130 tys. pozytywnych ocen forumowiczów, pomoże nam załatwić niższe rachunki za prąd i kupi nam po 3 gałki lodów Grycana.
A teraz, kilka tematycznych fotek gagarinów z Włosienicy, wykonanych zaledwie przed kilkunastoma dniami. Bo my tu gadu gadu, a punkty trzeba zbierać...
W przeszłości, zdjęcia z Włosienicy już były. Zapewne w przyszłości, jeszcze wielokrotnie ukażą się podobne. W zasadzie, jak mawiał swego czasu znany polityk po powrocie z Madery: "Wszyscy wszystko wiedzą".
Więc nim zostaniemy zaszczyceni kolejnym "trafnym pytaniem-komentarzem", zapraszam do oglądania zdjęć. Oczywiście proszę nie zapominać o pozytywnych ocenach!!!
Kolego Szwed1978, czy możesz mi wyjaśnić, czemu doceniłeś powyższą fotkę? Bardzo mnie to ciekawi. Co ma w sobie takiego szczególnego, że zasługuje na tę ocenę? Czym się wyróżnia?
Dla mnie jest to jedno z wielu zdjęć przedstawiających ST44 w malowaniu PKP CARGO, jakich już tu wiele wstawiano, w tym wiele ciekawszych. To zdjęcie zostało tu wstawione przy okazji wstawiania na forum kilku czy kilkunastu innych jednocześnie w różnych wątkach, co czyni ich autor co pewien czas. I pewnie tylko dlatego, że je zrobił i chce pokazać światu. A i oceny fajnie się dostaje.
Po pierwsze mamy w to nie mieszaj.
A po drugie, chyba zupełnie nie rozumiesz czemu służą oceny na tym forum, dając niemal każdej nowo wstawionej fotce ocenę pozytywną, niezależnie od ich jakości. Widać sam nie potrafisz ocenić co naprawdę zasługuje na wyróżnienie, tylko doceniasz wszystko jak leci. A tym samym, oceniając w taki sposób byle jakie zdjęcia, motywujesz ich autorów do dalszego wrzucania często nic nie wartych zdjęć. Zastanów się czasem nad tym co robisz, a nie klikaj "doceniam" pod byle g... jak bezmuzgie yeti.