• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Specjalne - mafo

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.644 47 0
A ja wole ta pierwszą.Ładniejsza kolorystycznie niż ta druga.Mam tylko zastrzeżenia do tych numerów na szybach.Wydaje mi się że są za duże i za bardzo opuszczone prawie na połowe szyby zamiast być na samej górze.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.644 47 0
Numer dwa jest świetna, ale Lipsk wygrywa całą prezentację.Wcześniej nie byłem zwolennikiem tych wszystkich nowych, oczojebn... malowań, ale powoli podobają mi sie coraz bardziej.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.192 387 20
To teraz wracamy do piątek, tych trochę starszych z przełomu lat 80-90 ubiegłego wieku:

IMG_7494.jpg
IMG_7495.jpg
IMG_7496.jpg
IMG_7497.jpg
IMG_7502.jpg
IMG_7503.jpg

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.644 47 0
Berlińczyk mi się podoba.Kusi m nie coraz bardziej żeby zebrać pojazdy pożarnicze z Berlina, ale jest tego tyle że zbierania na lata, stare i nowe malowanie a do tego Berlin zachodni i wschodni.:D