• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Specjalne - mafo

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Piękna kolekcja pojazdów specjalnych. Najbardziej ciekawe z mojego punktu widzenia to sztuki w polskich oznaczeniach. Zauważyłem pewien brak - nie było pojazdów Straży Miejskiej - pewnie z miłości. :) Nawet ITD było a tych przemiłych miejskich nikt już nie lubi. Najlepiej jeszcze z wystawionym studiem fotograficznym w krzakach. :)

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.149 387 20
Piękna kolekcja pojazdów specjalnych. Najbardziej ciekawe z mojego punktu widzenia to sztuki w polskich oznaczeniach. Zauważyłem pewien brak - nie było pojazdów Straży Miejskiej - pewnie z miłości. :) Nawet ITD było a tych przemiłych miejskich nikt już nie lubi. Najlepiej jeszcze z wystawionym studiem fotograficznym w krzakach. :)
Ja jeszcze "miejskich strażaków" nie znalazłem, ale może źle szukałem. ;)

Dziś kolejny policyjny z Niemiec. Tym razem najładniejszy model siódemki (nawet nie wiedziałem, że takimi luksusowymi pojazdami się poruszali):

IMG_7603.jpg
IMG_7604.jpg

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.149 387 20
Dziś dwa mniejsze. Kombiakowi tylko ktoś ukradł lusterka.:( Może ktoś ma na zbyciu białe lusterka do tego modelu?

IMG_7605.jpg
IMG_7606.jpg
IMG_7607.jpg
IMG_7608.jpg