• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Specjalistyczne 1:87

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
123 od Bucha jest w każdej wersji super , ale to model im wyszedł rewelacyjnie a żadne malowanie jeszcze go nie zepsuło .

A Iveco rzadki model jako bus jeszcze rzadszy .(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.586 387 20
Iveco jako dostawcze to w sumie nie często widywane modele w naszych kolekcjach, ale jako karetka to już naprawdę rzadkość. Piękne malowanie. (y)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.013 108 2
Fajne spokojne malowanie , podoba mi się ten Sprinter , swoja drogą kolekcjonerzy z Niemiec mogą sobie zebrać pod kolekcję ze strażą ze swojego miasta ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.586 387 20
Plandekowy bardzo mi się podoba. Tego typu zabudowa dostawczaka to rzadkość w naszej skali. Tym bardziej cenny model. (y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.288 67 1
Fajne modele ostatnio pokazałeś . Iveco jako karetka pogotowia kapitalnie wygląda i to jest model który mi się tutaj najbardziej spodobał . Ambulans na mercedesie też fajny ale ten model w skali mi się już trochę opatrzył . Transporter bardzo fajny i mam mały sentyment do tego samochodu bo bardzo fajnie się nim jeździ . Sprinter w wersji strażaka z paką i plandeka świetny .