• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

SP/SU45

Reakcje
364 3 0

Marek.C

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Lokomotywy gwoli ścisłości nie były przypisane do stacji, a do lokomotywowni. A co numerów pewnie warto zacząć od https://ilostan.forumkolejowe.pl/index.php?nav=serie&typ=7&seria=85&title=SU45
Ariel,
Jestem w tym nowy! Szukam I jakos ciezko to idzie. Bylem na powyzszej stronie ale tylko lokomotywy obecne w uzytku pokazuja przynaleznosc.
Chce nabyc lokomotywe Piko. 96314/5 to numer 98. Przynaleznosc poznanskiej lokomotywowni. Cz mozesz mi pomoc znalezc inne.
Dziekuje

Reakcje
364 3 0

Marek.C

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Dziekuje za link,
Widze w nim przydzial. Kiedy uzywam funkcji szukaj ta tabela jest pusta. Chyba z powodu nowego uzytkownika. Mam nadzieje ze z jakis czas to sie zmieni.

garou

Znany użytkownik
Reakcje
4.968 447 99
Ciekawe kolorowe zdjęcie lokomotywy SP45-019 z lat 70-tych XXw w spotkaniu ze starym wagonem EKD EN80. Wtedy przydzielona była do lokomotywowni Warszawa Odolany. Jak mniemam zdjęcie jest z przed 1975 roku, kiedy trafiła do przydziału Lublin:

---> KLIK

lokomotywa posiada jeszcze fabrycznie wbudowane reflektory. Nawiasem pisząc, ciekawe do kiedy je posiadała. W Lublinie od 1975 do 1992, w 1990 przerobiona na SU45).

Ostatnio edytowane: