• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie SM48/TEM2

Reakcje
118 1 0
Bardzo udany wczoraj dzień, nikt mnie nie przegonił, chciałem udawać niewidzialnego i robić fotki ;)

29.03.2025, TEM2-193 na manewrach, Sitkówka-Nowiny
TEM2 193#3.JPG
TEM2 193#2.JPG

TEM2-193 oraz SM42-2368
TEM2 193#1.JPG

Na zdjęciach zajmowanie pozycji po drugiej stronie składu wagonów specjalnych, na nagraniu pchanie tych wagonów na bocznicę:

...nagranie zostało wykonane poziomo ale nie radze sobie jeszcze z montażem filmów i publikuję tylko skrawki. ;)

Reakcje
118 1 0
Wracamy z dziadkiem z przeglądu, a tam pod mostem drogowym powoli jedzie cały skład z wagonam Flls ciągniętymi przez ET22, daleko nie miałem więc żywiłem nadzieję ze złapię skład. Szybko po aparat ale niestety się nie udało, udało się za to wiele innych rzeczy, jedna z nich, piękna czerwona Tamara!
23.04.2025
TEM2-091, Stacja Sobków
TEM2 091.JPG

Z tego wszystkiego nie włączyłem nagrywania w telefonie, nie wziąłem statywu, dużo się działo. Tamara zatrzymała się nieco dalej, postała trochę i poszedłem w jej stronę, prawie byłem ale ruszyła żwawo gdy tylko semafor zaświecił się na zielono.