• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie SM42/SP42/SU42

Gerson

Znany użytkownik
Reakcje
1.610 27 0
Pierwsza Stonka CTL, którą udało mi się uchwycić.
P1010501 miniatura.jpg

Szczecin Port Centralny SPD31. SM42-2491.
Przepraszam za jakość zdjęcia, ale mój kompakt w pewnych warunkach pogodowych nie daje rady ;).

Gerson

Znany użytkownik
Reakcje
1.610 27 0
Jest Ok fotka wygląda jak z gazety z lat 80-tych.:D
Żebyś ty jeszcze wiedział ile się za nią naganiałem po krzakach :D za nim udało mi się zrobić to (takie sobie) zdjęcie.
Poza nim mam jeszcze serię rozmazanych zdjęć tej Stonki, nie nadających się w ogóle do publikacji. Generalnie warunki były dość ekstremalne: zimno, nadchodzący zmierzch, słaby aparat i chłopaki z lokomotywy nie ułatwiający zadania (wyciskali z niej co się da, żeby tylko nie dać się sfotografować) :D
Plus jest jeden zasadniczy: znalazłem nową "miejscówkę" do robienia zdjęć. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Prezes TS

Expert
Ekspert
Reakcje
1.065 25 2
Żebyś ty jeszcze wiedział ile się za nią naganiałem po krzakach :D za nim udało mi się zrobić to (takie sobie) zdjęcie. ...
Generalnie warunki były dość ekstremalne: zimno, nadchodzący zmierzch, słaby aparat i chłopaki z lokomotywy nie ułatwiający zadania...
Jezu !, co za trudności :eek:
Jakby tak do tego jeszcze głód, daleko od domu, sfora dzikich psów, straż przemysłowa albo sokiści, to byłby już chyba komplet ;)

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
3.495 68 5
Tydzień temu byłem w Szczecinie i wracając upolowałem w Kędzierzynie-Koźlu 2 Stoneczki. Sorki za jakość zdjęć, ale średni ze mnie fotograf. W dodatku, w moim idioten-familien-aparacie, im większy zoom, tym gorsza jakość. A nie mam serca bawić się w szczegóły ustawień :gwizd:

Załączniki