• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

SM 42

OP
OP
T

twardy1

Gość
Dziubek - o tym to ja od zarania dziejów wiem :!:
Ty napisałeś że Twoje będą a z ostatnich postów to wnioskować można że w H0 zrobiłeś więc pokaż na spotkaniu a może kupię .
W dość sprytny sposób od tematu odbiec chciałeś a on o eNkowych SM42 traktuje .
Zmieniło się coś od ostatniej razy ?

OP
OP
H

hugwa1

Gość
twardy napisał(a):
Zmieniło się coś od ostatniej razy ?
Wiesz doskonale, że od jakiegos czasu pokazujemy tylko rzeczy które chcemy pokazać, z powodów o których również doskonale wiesz. Nie widzę sensu w rozgrzebywaniu takich tematów, bo nie skłonisz żadnego z nas do publicznych wypowiedzi wczesniej, niż uznamy to za stosowne.
Z mojego postu nie wynikało, że zrobiłem stonkę w H0 (bo i po co), tylko że jest do kupienia od zaraz w H0 - a to różnica :)
A że Ty jesteś w zasadzie jedynym potencjalnym klientem na taki model to wiadomo nie od dziś, nie jest to jednak specjalnie motywujące, niestety. Na kieliszek chleba z jednego Twardego nam nie starczy.

OP
OP
T

twardy1

Gość
hugwa napisał(a):
Z mojego postu nie wynikało, że zrobiłem stonkę w H0 (bo i po co), tylko że jest do kupienia od zaraz w H0 - a to różnica :)
No i wyślizgałeś się jak po maśle :D
hugwa napisał(a):
jesteś w zasadzie jedynym potencjalnym klientem na taki model
e chyba jeszcze parę dusz by się zebrało ;-)
hugwa napisał(a):
nie skłonisz żadnego z nas do publicznych wypowiedzi wczesniej, niż uznamy to za stosowne.
a kto mówi o publicznych wypowiedziach,
kiedy mnie,
wystarczy,
jak mnie powiesz,
jak mnie pokażesz. :D

OP
OP
A

Anonymous

Gość
tia, z tą z EFC to bajka
jak krasnoludki albo ufo