• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja skromne takie tam-sloth...

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Kolejny ciekawy. Fajnie wygląda tył naczepy z pomalowanymi światłami i z fartuchem.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.250 108 2
Nie wiem gdzie znajdujesz takie modele, ale szacun za taką ciekawostkę, bardzo mi się podoba i gdyby nie mój odwyk zakupowy to kto wie.;)

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Nie wiem gdzie znajdujesz takie modele, ale szacun za taką ciekawostkę, bardzo mi się podoba i gdyby nie mój odwyk zakupowy to kto wie.;)
Ale za to ja wiem gdzie :)

duży plus za fajną pod kolekcję walking floor, mało ich się widzi w kolekcjach, a to bardzo fajne zestawy są :)

W przypadku Zieglera dodatkowo mamy fabrycznie malowane światła w naczepię i fartuszek, co jest rzadkością jak wiemy w Herpie

OP
OP
sloth

sloth

Znany użytkownik
Reakcje
188 0 2
Marcin takie modele znajduje w kiosku ruchu;).
Tym razem scania 4,trzeba dorwać jakąś fajną naczepę i wyjdzie standardowo składak...
scania41.jpg
scania42.jpg

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Tak... Ta Scania ma kapitalne malowanie. Jeszcze dobra naczepa i wyjdzie piękny zestaw. (y)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Fajne malowanie ma ta naczepa, a ciągnik fajnie się dopasowuje do tej naczepy.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Ale widzę że to dośc niespotykana wersja bo zderzak i kabina jest ze starego TGXa a gril jest już po lifcie. Bardzo mi się podoba. Kolorystyka jak dla mnie idealna i fajnym detalem jest ten czerwony pasek pod zderzakiem i stopień.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Jak zwykle genialne w swojej prostocie . Co do grila o którym pisze Marpama28 to tak wyglądają wersje przejściowe między nowym a starym TGX . Obecnie takie auta w niepołomicach robią .

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Ciągnik wymalowany kapitalnie. Naczepa też ma dużo oznaczeń. Cieszy oko. Świetny zestaw.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 14