• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie SKODA

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.882 526 30
Pozwoliłem sobie trochę poprawić tę fotkę. Niestety, po przycięciu jest dość mała. Nie wiem, jaki był oryginał, ale ja zawsze najpierw przycinam odpowiednio zdjęcie, a potem sprawdzam wielkość obrazka i pliku i dopiero wtedy zmniejszam, jeżeli jest za duży według wymagań forum.

P1210139.JPG

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.230 508 29
To może powinniśmy do Pana przysyłać swoje zdjęcia a Pan będzie decydował o tym czy już się nadają do publikacji czy jeszcze nie.
Ewentualnie może Pan rozjaśnić, ściemnić, przyciąć, rozciągnąć lub wyrzucić nadesłane zdjęcie.
Rozumiem czym się Pan kierował, ale ten niedzielny poranek nie był taki radosny jakim go Pan ukazał, był ponury, ciemny i deszczowy, dokładnie taki jaki uwieczniłem na zdjęciu.

Adam Okuń

Znany użytkownik
Reakcje
1.201 1 0
Tym razem Skoda 163 029-2 "Beata" w składzie PR "Piast" (nie sfotografowałem przydziałów wagonów na dworcu bo w między czasie manewry wykonywał ST44)

Michał_P

Znany użytkownik
Reakcje
182 27 0
Uście nad Łabą (Ústí nad Labem hlavní nádraží), 5 kwietnia 2008 r., Skody serii 372 + 372 + 372 + 122 na słynnym skalnym tle.
P1020516.JPG