• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

sklep z elektronika.

Arti55

Znany użytkownik
FREMO Polska
MSMK
Reakcje
124 0 0
Czy ktoś z forumowiczów z Warszawy zna jakiś sklep lub hurtownie z elektroniką. Potrzebuje kupić kabelki jakieś połączenia tych kabelków. Taśmy i wtyki do podłączenia, diody, włączniki, wylaczniki wielofunkcyjne. Generalniechce podlaczyc moduly i zrobic pulpit do sterowania makieta. Pozdrawiam.

Jarek

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Na Wolumenie można i w tygodniu, jest tam parę sklepów stacjonarnych, Warszawska Giełda Elektroniczna (przejście podziemne koło GUSu) - "na moje oko" - drogo.

paziu1000000

Znany użytkownik
MSMK
Producent
Reakcje
132 3 0
Gus ->tylko w ostateczności, jak coś potrzebne na wczoraj.
Wolumen -> najlepiej w weekend, można połazić, poszukać, każdy sklep w czymś się specjalizuje i ma wówczas dość niskie ceny.
AVT-> cenowo ok., trochę drożej niż na Wolumenie ale (prawie) wszystko w jednym miejscu. Polecam przyjechać ok. 10:00 w tygodniu, wówczas nie ma kolejki. W przeciwnym razie minimum 30min czekania.
Piekarz -> coś ala TME, zakupy opłaca się robić przy dużych zamówieniach i na duże kwoty. Jest to głównie hurtownia ale mają też sprzedaż detaliczną.

dany

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
W avt można zamówić przez internet z opcją odbiór w sklepie.
Na wolumenie czynna tylko połowa bo przebudowa
Piekarz fajny ale wólczyńska nie działa więc korki.

Grzes

Moderator forum Sterowanie oraz Mikro-producenci.
Zespół forum
Donator forum
BGM
SMK Katowice
Reakcje
644 7 0
W avt można zamówić przez internet z opcją odbiór w sklepie.
Na wolumenie czynna tylko połowa bo przebudowa
Piekarz fajny ale wólczyńska nie działa więc korki.

Jakieś 2 tygodnie temu zamówiłem procesory w AVT - jak do tej pory niema nic !!!!
Specjalnie przed zamówieniem zadzwoniłem do Nich i potwierdzili, że mają na magazynie.
Cuś nie teges z tą firmą .....

paziu1000000

Znany użytkownik
MSMK
Producent
Reakcje
132 3 0
Jakieś 2 tygodnie temu zamówiłem procesory w AVT - jak do tej pory niema nic !!!!
Specjalnie przed zamówieniem zadzwoniłem do Nich i potwierdzili, że mają na magazynie.
Cuś nie teges z tą firmą .....
Kiedyś miałem podobną sytuację. Zadzwoniłem, spytałem się o dostępność, są zestawy. Po półgodzinie zamówiłem 4. Następnego dnia dzwonią o odbiór. No to jadę, a do odbioru są 2 zestawy. Pytam się, dlaczego tak? Odpowiedź zwaliła mnie z nóg. A bo był jakiś klient godzinę temu i mu wyjęłam z Pana zamówienia, bo to jeszcze nie opłacone. No ku***:mad:.
Od tamtej pory tylko zamówienia przy ladzie i odbiór osobisty.

Fajny "szyfr";), ta informacja to tylko dla wtajemniczonych ? :D
Nie bardzo rozumiem.
Ja, jak i dany posługujemy się nazwami firm. Jak potrzebujesz adresu to wpisujesz w google np. "piekarz elektronika" i na 99% pierwszy rekord to jet ten sklep.